Nollpunktsenergi, prana eller skalär energi är universums kraft/livsenergi    
atone


Nollpunktsenergi
NollpunktsenergiNollpunktsenergi, skalär energi, chi, prana, QI eller life force är universums kraft, livsenergi. Nollpunktsenergi kan produceras med metoder som t.ex. fusioner med mineraler under hög värme och högt tryck. Man smälter samman mineralerna strukturellt sammanbundna ända ner på molekylär nivå. Nollpunktsenergin kan färdas genom andra föremål med bibehållen intensitet.

Elektroingenjören Nikola Tesla kunde påvisa förekomsten av nollpunktsenergin, men det är först nu som vi återupptäckt den och kan skapa produkter som kan generera denna energi. I början av 1900-talet märkte man att det fanns en energi som strålade från all materia. Ett experiment gjordes genom att kyla ner partiklar (-273 grader) och placerade i vakum så att de var helt stilla så ingen rörelseenergi fanns. Men de kunde fortfarande mäta att energi fanns.

Det som de kunde mäta var ren energi som finns i all materia. Det är livsenergi som måste ger energi till alla former av liv, utan den energin existerar inget.

Genom att använda nollpunktsenergi på levande celler som klumpat ihop sig, visade man hur kroppens biofält förbättrades  Efter behandling med nollpunktsenergi konstaterades att cellerna inte längre var ihopklumpade utan kunde röra sig fritt samt att de även var mer aktiva.

Till startsida